Betalen


Welke betaalmethoden accepteren jullie?

U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en Visa- of Mastercard. Dit zijn momenteel de enige twee betaalmethoden die wij hanteren. Heeft u een speciaal betaalverzoek? Laat dit ons weten. We horen graag uw feedback op andere mogelijkheden.

Ik woon in België. Hoe kan ik betalen?

Voor onze Belgische klanten bieden wij Bancontant aan om veilig online te betalen. Na ontvangst van de betaling kan het 1 werkdag duren voordat deze bij ons is bevestigd. Verzendingen naar België gebeuren snel via PostNL.

Hoe snel is mijn betaling binnen?

Indien u met Ideal of Bancontant betaalt, wordt uw betaling direct ontvangen. Als u met creditcard betaald, kan het tot 4 uur duren voordat deze is bevestigd. Dit geeft in de meeste gevallen geen vertraging voor het afhandelen en verzenden van uw order.

B2B betalingen

Bent u een bedrijf met een KvK registratie, dan kunnen er andere betaalmethoden zijn. Vraag ons om meer informatie op info@boozs.nl

Ik wil een ander adres opgeven voor ontvangst van mijn artikelen, kan dat?
Tijdens het bestelproces kunt u een ander afleveradres invullen dan uw factuuradres. Wij zullen hier de artikelen naar toe versturen.  
Ik heb mij vergist in de bestelling. Wat nu?

Als u van mening bent dat er een fout is opgetreden tijdens het bestel- of betaal proces, laat het ons weten. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw verzoek tot wijziging behandelen.