Our blog

boozs.nl Water for Life Sponsoring                           Water for Life, de stichting

 

‘’Het is toch te bizar voor woorden dat er nog steeds zoveel mensen in de wereld zijn, die geen toegang hebben tot één van de meest belangrijke basisbehoefte van de mens?’’

Oprichter en Foundation van bottled watermerk Marie-Stella-Maris

 

Tijdens een reis in Afrika kris kras door het continent ben ik door de fantastische landen wel meer dan honderd geweldige ervaringen rijker, maar sterk geconfronteerd met de veelvoudige (drink) water problemen. De waterbronnen verkeren in zeer slechte condities of zijn niet aanwezig en er is een blijvende behoefte aan meer hulp van derden.

 

De Arctic Ice is een vervanger voor ijsblokjes in een wijnfles. Het bevroren koelelement lijkt sterk op een ijspegel van de Noordpool. Het water dat wordt bespaard wilt BOOZS aan ontwikkelingslanden geven in de vorm van een donatie, €1,- per product. Water For Life zal donaties gebruiken voor verschillende (drink) water projecten in Afrika en Azië.

Op deze manier wordt er geprobeerd iets terug te kunnen doen aan de fantastische landen en helpt BOOZS mee door een eigen project;  verantwoord koelen.

 

Kerst Cadeautje

Ingezonden door; Eva Logeman

Wat heb ik lang op deze wijnkoeler zitten azen!

Een tijdje geleden hoorde ik al over het coole product maar was helaas nog niet verkrijgbaar. In de afgelopen weken had ik het eigenlijk al perfect kunnen gebruiken als verjaardagscadeau voor vrienden en familie. Ook voor me zelf lijkt het echt super ideaal om voortaan de fles wijn op tafel te kunnen laten staan of voor het chillen in het Amsterdamse Vondelpark tijdens de zomer.

 

Mocht je ‘m ook willen: bestel de Arctic Ice snel als pre-order met een leuke kortingsprijs, dan ligt het voor kerst nog op jouw deurmat!

 

Catering Mise & Place

Het einde van het jaar 2016 is weer in zicht. Wat gaat de tijd toch snel! Om onze relaties te onderhouden vinden we het altijd leuk om eindejaarsgeschenken weg te geven als afsluiter. Het verassen van personeel en klanten met een uniek cadeautje. Aan het einde van het jaar kan niets kan beter gevierd worden dan met een heerlijk glaasje wijn. Het ideale geschenk en bijpassend hippe cadeau zodat iedereen het glas rijkelijk kan heffen.

Happy New Year!

 

 

Om onze relaties te onderhouden vinden we het altijd leuk om eindejaarsgeschenken weg te geven als afsluiter.

Ook geïnteresseerd geraakt? Stuur de jonge ondernemers van BOOZS een e-mail want zij maken graag een offerte, ook met uw bedrijfslogo op de wijnkoeler!