Over Arctic Ice

Even voorstellen - Boozs.nl!

Het merk BOOZS is een Amsterdam-based lifestyle merk ontstaan begin 2016. We ontwikkelen stijlvolle koelelementen voor allerlei dranken. Het product Arctic Ice is een wijnaccessoire ontwikkeld voor verschillende wijnsoorten. Gebruik Arctic Ice voor:

  • Witte wijnsoorten
  • Rode wijnsoorten
  • Rosé wijn
  • Champagne

Verantwoord Ondernemen

BOOZS is bewust van het maatschappelijk verantwoord ondernemen en levert haar bijdrage door zich in te zetten tot schoon drink water in ontwikkelingslanden. Elke Arctic Ice wijnkoeler zorgt voor een minder gebruik van hoeveelheid ijsblokjes. Het bespaarde water wilt BOOZS geven in de vorm van een donatie, één euro per product, aan de stichting Water For Life.

arctic ice wijnkoeler

5
aantal winkels
295
milimeter lang
205
pre-orders

Onze Start

De startfase (2014)

De ontwikkelaars van BOOZS hadden een ideaal voor ogen. Door het ervaren van leuke dinners met vrienden en familie, zagen we dat er steeds gekochte flessen wijn gewoon 'warm' op tafel werden neergezet. Vaak door de bezoekers, die een flesje meenemen voor de gelegenheid. Hoe fijn zou het zijn als de fles al lekker op temperatuur is voor gebruik? Arctic Ice ontstond vanuit een spontane gedachte en een creatieve oplossing. We hebben genoten van de ontwerp fase, de uitvoer en product ontwikkeling. Afgetopt met een leuke cadeau verpakking, kan iedereen nu genieten van een koele fles wijn, ongeacht de locatie!

2016 - heden

Na een lange test- en ontwikkelingsfase is Artic Ice nu helemaal klaar voor het échte werk!

2016
94
2015
75
2014
25