Water for Life

boozs.nl Water for Life Sponsoring

 

Water for Life, de stichting

 

‘’Het is toch te bizar voor woorden dat er nog steeds zoveel mensen in de wereld zijn, die geen toegang hebben tot één van de meest belangrijke basisbehoefte van de mens?’’

Oprichtster Marie-Stella-Maris

 

Tijdens een reis in Afrika kris kras door het continent ben ik door de fantastische landen wel meer dan honderd geweldige ervaringen rijker, maar sterk geconfronteerd met de veelvoudige (drink) water problemen. De waterbronnen verkeren in zeer slechte condities of zijn niet aanwezig en er is een blijvende behoefte aan meer hulp van derden.

 

De Arctic Ice is een vervanger voor ijsblokjes in een wijnfles. Het bevroren koelelement lijkt sterk op een ijspegel van de Noordpool. Het water dat wordt bespaard wilt BOOZS aan ontwikkelingslanden geven in de vorm van een donatie, €1,- per product. Water For Life zal donaties gebruiken voor verschillende (drink) water projecten in Afrika en Azië.

Op deze manier wordt er geprobeerd iets terug te kunnen doen aan de fantastische landen en helpt BOOZS mee door een eigen project;  verantwoord koelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *